1η Ποδηλατική Εκδρομή με τον ΕΟΣ Αγρινίου

576522_292647654163247_1417230210_n

Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 οΟρειβατικός Σύλλογος Αγρινίου σε συνεργασία με το Velocity Bikes θα διοργανώσει Ποδηλατική Διαδρομή προς τη λίμνη Τριχωνίδα! Η Ποδηλατική Διαδρομή θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Προγράμματος Εκδρομών-Δραστηριοτήτων του Ε.Ο.Σ. Αγρινίου για το 2014, και απευθύνεται σε όλους: Στα μέλη και τους φίλους του Ορειβατικού Συλλόγου, και σε όλους τους φίλους του ποδηλάτου κάθε ηλικίας!

Η εκκίνηση θα γίνει στις 10:00 π.μ. από τα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου, στην Οδό Πρα’ί’δου 20. Η διαδρομή θα είναι εύκολη για όλους και έχει την καθοδήγηση των ειδικών στο ποδήλατο Αργύρη Χρήστο και Λαμπρακόπουλο Nώντα. Θα περάσουμε μέσα από παραλίμνιους δρόμους, ομαλούς χωματόδρομους, και μέσω της Κάτω Μυρτιάς και των ομώνυμων ιαματικών λουτρών της, θα καταλήξουμε στην παραλία Φωτμού στη λίμνη Τριχωνιδα!

Για να απολαύσουμε την υπέροχη διαδρομή με ασφάλεια, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας κράνος, σαμπρέλα, τρόμπα και παγούρι με νερό. Επίσης καλό θα είναι να έχει μαζί του ο καθένας κάποιο πρόχειρο γεύμα ανάλογα με τις ανάγκες του, και ένα ελαφρύ μπουφάν.

Επίσης, τα παιδιά κάτω των 16 ετών είναι απαραίτητο να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα. Οι γονείς πρέπει να έχουν πάντα τα παιδιά  υπό την επίβλεψη τους, δίνοντας έτσι το καλύτερο παράδειγμα. Και μην ξεχνάμε πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για την ασφάλειά του!

Οι υπεύθυνοι διοργάνωσης από τον Ορειβατικό Σύλλογο είναι:

Σαρρής Δημήτρης και Λιάτσος Γιάννης

Υ.Γ. Για την αρτιότερη διοργάνωση της εκδρομής καλό είναι να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στα γραφεία του Ορειβατικού (Πραϊδου 20), ή τηλεφωνώντας στο σύλλογο καθημερινές από 8.15μμ εως 10.00μμ στο τηλέφωνο 2641045512.