Κυριακάτικη Φθινοπωρινή Εκδρομή!

Τι ποιο ωραίο για την Κυριακή από μια εκδρομή με το ποδήλατο και καλή παρέα! Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου θα ξεκινήσουμε από την Αγία Βαρβάρα και θα πάμε μέχρι τη λίμνη Τριχωνίδα!

10672324_702459779848697_6569738070138393413_n

Αναλυτικά το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε είναι το εξής:

  • Με σημείο εκκίνησης την Αγία Βαρβάρα στις 10:00π.μ., θα φτάσουμε στην αγαπημένη μας Μυρτιά, όπου όποιος θέλει μπορεί να κάνει μία σύντομη στάση για καφέ, και όσοι επιθυμούν θα συνεχίσουν ως την Παραλία Φωτμού για μία βουτιά και πάλι πίσω! Η διαδρομή θα είναι εύκολη για όλους και όπως πάντα θα έχει την καθοδήγηση των ειδικών στο ποδήλατο Λαμπρακόπουλο Νώντα και Αργύρη Χρήστο.
Balaton_Wine_and_Bike_2009_234

 

 

Στην επιστροφή θα μας περιμένει όλους μία έκπληξη:

  • Μετά τη Μυρτιά, θα κάνουμε μία στάση σε ένα τοπικό οινοποιείο της περιοχής, όπου παράγονται βιολογικό κρασί και τσίπουρο, θα ξεναγηθούμε στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου και θα κάνουμε γευστική δοκιμή των προϊόντων!
  • Σημαντικές Παρατηρήσεις:
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στη βόλτα είναι η χρήση κράνους από όλους τους συμμετέχοντες, παγούρι με νερό, σαμπρέλα στο νούμερο του ποδηλάτου μας και τρόμπα.
  • Ο καθένας πρέπει να έχει κάτι φαγώσιμο μαζί του για την στάση που θα κάνουμε, αφού θα επιστρέψουμε πίσω το μεσημέρι.
  • Τα παιδιά κάτω των 16 ετών είναι απαραίτητο να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα. Οι γονείς πρέπει να έχουν πάντα τα παιδιά  υπό την επίβλεψη τους, δίνοντας έτσι το καλύτερο παράδειγμα!

Σας περιμένουμε όλους! :)