Με ποδήλατο στη δουλειά !

header_warmup

Φέτος, το VelocityBikes παίρνει μέρος στην καμπάνια «Με Ποδήλατο Στη Δουλειά»! 

Το Με Ποδήλατο στη Δουλειά είναι ένας φιλικός διαγωνισμός για να δούμε ποιοι θα μπορέσουν να πάνε περισσότερες φορές στη δουλειά με ποδήλατο για ένα μήνα, 15 Μαΐου – 14 Ιουνίου.

Γιατί το κάνουμε ?

Η καμπάνια είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να εμπνεύσει εργαζόμενους να ξεκινήσουν να πηγαίνουν στη δουλειά με ποδήλατο. Δημιουργεί ποδηλατική κουλτούρα στους χώρους εργασίας και δίνει την ευκαιρία στους έμπειρους ποδηλάτες να δώσουν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές στους συνεργάτες τους. Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός στον καθένα που θέλει να πάει στη δουλειά με ποδήλατο τουλάχιστον μια φορά κατά τη διάρκεια του Μαΐου και δεν υπάρχει κανένα κόστος για τη συμμετοχή.

Πάρε μέρος κι εσύ!

Πάρτε μέρος και εσείς στην καμπάνια με τον Οργανισμό VelocityBikes! 

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

  • Αρχικά ο κάθε ποδηλάτης πρέπει να κάνει μία ατομική εγγραφή.
  • Μόλις εγγραφείτε, πρέπει να δημιουργήσετε μια ομάδα  στην οποία θα ανήκετε εσείς και οι φίλοι σας. Δίνετε στην ομάδα το όνομα που επιθυμείτε, επιλέγετε ως οργανισμό «VelocityBikes«, και Πόλη «Αγρίνιο«.
  • Μόλις το όνομα της ομάδας είναι έτοιμο, ο κάθε ποδηλάτης εντάσσει το όνομα του σε αυτή. Προσοχή, η κάθε ομάδα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 4 άτομα.
  • Τέλος, ο κάθε χρήστης ξεχωριστά, εντάσσει το όνομα του και στους ποδηλάτες της πόλης του Αγρινίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια και για την εγγραφή σας επισκεφθείτε το biketowork.gr