Ποιοι είμαστε

Η Velocity Bikes είναι το όνειρο δύο νέων ανθρώπων, του Νώντα Λαμπρακόπουλου και του Χρήστου Αργύρη, που έχουν πάθος με την ποδηλασία καθώς για αυτούς το ποδήλατο είναι τρόπος ζωής!

Το κατάστημά μας δημιουργήθηκε με στόχο όχι την απλή αγορά, αλλά τη θέληση να μοιραστούμε την αγάπη και τις γνώσεις μας για το ποδήλατο. Όνειρό μας είναι να γίνει το ποδήλατο το βασικό μέσο μεταφοράς (velo-city) στην πόλη μας, το Αγρίνιο.

Στο κατάστημά μας:

KATΈχουμε μια ευρεία γκάμα από όλες τις κατηγορίες ποδηλάτων ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλους τους αναβάτες και να καλύψουμε κάθε ανάγκη. Όσα χρόνια είμαστε στον χώρο έχουμε καταφέρει να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες μας και σε αυτό βοήθησε η πείρα μας αλλά και το γεγονός ότι προσεγγίζουμε τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά. Συνεχής ενημέρωση, εξειδίκευση, ανταγωνιστικές τιμές, ποιότητα, ποικιλία και φυσικά το φιλικό περιβάλλον.

Κάνουμε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε το ποδήλατό σας να είναι ρυθμισμένο «στα μέτρα σας», και φροντίζουμε να είναι εξοπλισμένο με αξιόπιστα και πιστοποιημένα μηχανικά εξαρτήματα.

Φροντίζουμε να διαλέξετε τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ ώστε να έχετε άνετη, ασφαλή και απολαυστική οδήγηση.

Συνδεόμαστε με όλους με τις πολλαπλές δράσεις μας: εκπαιδευτικά σεμινάρια στην ορεινή ποδηλασία, με βασικό στόχο την ασφάλεια του αναβάτη και την απόκτηση καλύτερης τεχνικής οδήγησης. Διοργάνωση ποδηλατικών εκδρομών αλλά και την καθιερωμένη βόλτα της Πέμπτης “Πεταλιές στο Αγρίνιο”. Διοργάνωση αγώνων ποδηλασίας και πατινιών. Εγκατάσταση και λειτουργία παγοδρομίου στην πόλη του Αγρινίου.

Λίγα λόγια για την ποδηλατική μας πορεία:

thestiaΗ ενασχόλησή μας με το ποδήλατο ξεκίνησε όπως και στους περισσότερους, με ένα δώρο γενεθλίων… Από εκεί και ύστερα ξεκίνησαν όλα…

Οι πρώτες μας πεταλιές χωρίς βοηθητικές ρόδες! (τι χαρά 😀 )

Ατελείωτο παιχνίδι με την ποδηλατοπαρέα της γειτονιάς.. Έπρεπε να χαθεί το φως του ηλίου για να επιστρέψουμε σπίτι..

Σιγά σιγά ξεκίνησαν και οι πρώτες ποδηλατικές εξορμήσεις κρυφά από τους γονείς, λίγο πιο μακριά από τα «επιτρεπόμενα» όρια.

Από νεαρή ηλικία ξεκίνησε και η αγωνιστική ενασχόληση με όλα τα αγωνίσματα της ποδηλασίας (πίστα, δρόμος, ορεινή ποδηλασία), με πολλές διακρίσεις έως και σήμερα (Πρωταθλητές Ελλάδος στο Ομαδικό Σπριντ στην κατηγορία Έφηβων 1η θέση, Πρωταθλητές Ελλάδος στο ομαδικό χρονόμετρο στην κατηγορία Elite 3η θέση. Κατάκτηση 1ης θέσης στο “EnduroMediterraneo”.)

Παρακολουθήσαμε επιμελώς Σχολές προπονητών και επιμορφωτικά σεμινάρια σε οτιδήποτε αφορά το ποδήλατο και ασχοληθήκαμε επαγγελματικά στο χώρο ως εκπαιδευτές, προπονητές και τεχνικοί.

ΕΤΣΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΣΤΟ 2011…

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΤΑΛΙΕΣ…

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΗ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ.

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. 🙂